Redken Times 2022 | REDKEN

Redken Times 2022

REDKEN TIMES​  2022

Wil jij alles ontdekken over onze nieuwste lanceringen, ons Online +Offline trainingsprogramma en daarnaast inspiratie opdoen van onze Local en International Redken Artists, business en digitale tips?

Het Redken team vertelt jou alles wat jij moet weten!

STAY TUNED!

 

WE ZIEN JULLIE OP 11 MAART OM 13 UUR.

Redken LPS 1.png
Access 1 Redken

Educatie Kalender 2022: Ontdek onze nieuwe High Bright routine voor een helder blond resultaat en onze nieuwe SEQ Bonder Inside Golden 10s: de 010 NW, 010G en 010WG. Onze Redken Artist Nicole en onze educator Sanne vertellen je hier graag meer over!

Nicole’s Step by Step is binnenkort beschikbaar op L’Oréal Acces.

Wil je jezelf uitdagen? Bekijk onze educatie kalender: Hier

redkin_0001_#DIGITAL

Één week vol inspiratie: De RAW, Redken Artists Week. Wat staat er op het programma? Een ‘behind the scenes’ in de salon van de Artist, ‘how to’ voor styling en kleuring, hun grootste geheimen… maar dat is nog niet alles!

Elke dag van de week nodigen wij jullie uit in één van de Redken Artists’ salons. Stay tuned om te ontdekken wat hen doet dromen, hun universum, achter de schermen in de salon, wat hen inspireert als kapper en nog veel meer!

redkin_0000_LAUNCHES-3.jpg

Blond is trending en volop in ontwikkeling! Redken komt met een nieuwe haarverzorgingslijn: High Bright! Een pre-treatment, shampoo en conditioner. Dé routine voor glanzend, helder blond haar.

3 nieuwe Shades EQ Bonder Inside kleuren: 010 NW, 010G, 010WG. Voor een vleugje goud en ultieme glans voor onze blondines!

Bezoek vandaag nog de L’Oréal  Partnershop: Hier

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.