Educatie | REDKEN

Educatie

Learn better, earn better, live best

Dankzij onze gepersonaliseerde pedagogische aanpak.

Door het verbeteren van de vaardigheden van salon professionals op gebied van  business, snit, kleur en styling.

Wanneer kappers hun dromen waarmaken.

Leer beter, om jezelf te verbeteren. Door jezelf te verbeteren, verdien je meer geld.

Door meer geld te verdienen, kun je je dromen waarmaken.

 • Een gepersonaliseerde pedagogische aanpak
 • Inhoud op basis van PRINCIPLES
 • Transformatie ervaringen

What is it?

Dit zijn progressieve opleidingsniveaus die het de salon professionals mogelijk maken om hun vaardigheden te ontwikkelen en zo vooruitgang te maken in hun carrière en een expert te worden op het gebied van snit, kleur, styling en sociale media. Door het volgen van dit parcours van de REDKEN kapper kan de kapper uiteindelijk een REDKEN ARTIST worden.

THE REDKEN STYLIST CAREER PATH

TRAINING IS OVERAL TOEGANKELIJK:

IN UW SALON, IN ONZE ACADEMIE OF ONLINE.

 

Of u nu deelneemt aan een van onze Pillar Programma’s (Specialist, Authority of Certification) of aan een salonopleiding, REDKEN biedt u een unieke leermethode. Onze Educators en Artists stimuleren individuele aandacht en interactief praktijkgericht leren. We bieden ook online trainingen aan, zodat u tutorials kunt volgen, nieuwe trends kunt leren kennen en uw vaardigheden in uw eigen tempo kunt aanscherpen. Ontdek alles wat REDKEN Education te bieden heeft!

UW OPLEIDINGEN

Plan de travail 1 copie 21

1 PILLAR PROGRAMS

Onze Pillar Programs zijn stages met certificering om u te helpen uw carrière te ontwikkelen. Wij bieden trainingen aan voor alle niveaus in het kleuren, balayage, snit en finishing.

 

Praktische informatie: neem contact op met uw Educator en ga naar L’ORÉAL ACCESS.

REDKEN SPECIALIST

Breng uw passie voor REDKEN naar een hoger niveau. Beheers alles van kleur, snit en finishing. Onze Redken Principles cursussen zijn online beschikbaar op L’ORÉAL ACCESS.

REDKEN AUTHORITY

Wees bekend en gerespecteerd als Expert in een discipline waar u gepassioneerd over bent. REDKEN Authority training maakt u een echte meester en helpt u bij het behalen van de REDKEN certificatie.

REDKEN CERTIFIED STYLIST

Sluit u aan bij een elitegroep op het gebied van kleuren, snit en finishing. Gecertificeerde professionals worden erkend en beloond voor hun uitzonderlijke technische vaardigheden. U moet een schriftelijk en technisch examen afleggen.

REDKEN ARTIST

Help kappers hun vaardigheden te ontwikkelen in alle disciplines.

brush

2 ARTISTIC INSPIRATION

Onze Redken Artists delen met u hun visie en inspiratie over de nieuwste trends. Volg deze REDKEN ARTISTS WEBCASTS om uw consumenten te inspireren met de mooiste creaties!

 

 

Praktische informatie: neem contact op met uw Educator en ga naar L’ORÉAL ACCESS.

 

Alle REDKEN Artist webcast zijn beschikbaar voor 50€.

PLAY. PAUSE. REPEAT

Plan de travail 1 copie 22

3 REDKEN PRINCIPLES

U start op met REDKEN  of u bent nieuw in het salon en u wil uw kennis op het gebied van Redken producten verbeteren? Dankzij de Redken Principles ga je met zelfvertrouwen de juiste diagnoses stellen, deze adviseren aan uw klanten en zo het juiste resultaat bekomen als het gaat om haircare, styling, haircolor of producten voor mannen.

 

Bekijk de GRATIS VIDEO’S van onze Redken Educators en onze e-learnings 24/7 op L’Oréal Access.

Plan de travail 1 copie 20

4 CUSTOMIZED EDUCATION

Wilt u liever uw favoriete Artist boeken voor een training in uw salon? Het is mogelijk dankzij onze in-salon trainingen. Onze Artists staan tot uw beschikking voor opleidingen op maat in de discipline van uw keuze: kleuren, snit, finishing, mannen en barbering.

 

Opleiding op maat in uw kapsalon door onze REDKEN Artists. Maximaal 10 deelnemers.

De prijs is exclusief reis- en materiaalkosten. Voor meer informatie: Neem contact op met uw Educator en ga naar L’ORÉAL ACCESS.

PILLAR PROGRAMS I DE 4 CERTIFICATIES

UW REDKEN EDUCATORS & ARTISTS

Onze Redken Artists en Educators delen hun kennis, passie en talent om u te inspireren.

EDUCATORS

Stany
Loix

@stany_redken
? +32 475 80 05 33

AURELIE
BAIKRICH

@aurelieredken
? +32 472 72 10 95

LUC
VAN TORRE

@luc_redken
? +32 478 30 04 38

ARTISTS #redkenbelgium

Renee
Sanctorum

@colorbyrenee

Cindy
van Diesen

@cindyvandiesen

Sara
Lismont

@saralismont89

Glennda
Rommelaere

@glenndaredken

Sandra
Goossens

@sandragoossenshair

Gitte
Gys

@colorbarbygitte

Hannah
Alleene

@hannahhairartist

Tizziana Pecorella

@tizzibarber_redken

Yoni Hernandez Retamar

@yonihernandezretamar

Mathieu
Nayis

@mr.nayis

Romy
Emmerix

@romy_emmerix_

UW EDUCATIE AGENDA 2021

Plan de travail 1 copie 21

1/ PILLAR PROGRAMS

 

Onze Pillar Programs zijn stages met certificering om u te helpen uw carrière te ontwikkelen. Wij bieden trainingen aan voor alle niveaus in het kleuren, balayage, snit en finishing. Praktische informatie: neem contact op met uw Educator en ga naar L’ORÉAL ACCESS.

 

Praktische informatie: Neem contact op met uw Educator en ga naar L’ORÉAL ACCESS.

REDKEN CERTIFIED DESIGN STYLIST

 

HET REDKEN DESIGN STYLIST CERTIFICATION is een internationaal erkend diploma voor specialisten in REDKEN snitten. Door gecertificeerd te zijn, laat u uw klanten en collega’s weten dat u over de hoogste technische vaardigheden in de beauty industrie beschikt, dat u een expert bent in REDKEN snit technieken en dat u REDKEN’s normen van uitmuntendheid heeft bereikt.

 

VERPLICHTING = DESIGN AUTHORITY PART 1 EN 2

REDKEN CERTIFIED HAIRCOLORIST

 

HET REDKEN CERTIFIED HAIRCOLORIST DIPLOMA is een internationaal erkend diploma voor REDKEN-coloristen. Door gecertificeerd te zijn, laat u uw klanten en collega’s weten dat u over de hoogste technische vaardigheden in de beauty industrie beschikt, dat u een expert bent inREDKEN-kleurtechnieken en dat u de REDKEN normen van uitmuntendheid heeft bereikt.

 

VERPLICHTING = HAIRCOLOR AUTHORITY DEEL 1, 2 en 3 + PREP VIDEO REDKEN CERTIFIED HAIRCOLORIST 

REDKEN CERTIFIED BALAYAGE COLORIST

 

HET REDKEN CERTIFIED BALAYAGE COLORIST DIPLOMA is een internationaal erkend diploma voor specialisten in REDKEN-blondines. Door gecertificeerd te zijn, laat u uw klanten en collega’s weten dat u over de hoogste technische vaardigheden in de beauty industrie beschikt, dat u een expert bent in REDKEN Blonding producten en dat u REDKEN’s normen van uitmuntendheid heeft bereikt.

 

VERPLICHTING = BLONDE AUTHORITY PART 1, 2 en 3 + PREP VIDEO REDKEN CERTIFIED BALAYAGE COLORIST

 

brush

2/ ARTISTIC INSPIRATION

Onze Redken Artists delen met u hun visie en inspiratie over de nieuwste trends. Volg deze REDKEN ARTISTS WEBCASTS om uw consumenten te inspireren met de mooiste creaties!

 

Praktische informatie: neem contact op met uw Educator en ga naar L’ORÉAL ACCESS.

Alle REDKEN Artist webcast zijn beschikbaar voor 50€.

PLAY. PAUSE. REPEAT! AS MUCH AS YOU WANT!

Plan de travail 1 copie 22

3/ REDKEN PRINCIPLES

U start op met REDKEN  of u bent nieuw in het salon en u wil uw kennis op het gebied van Redken producten verbeteren? Dankzij de Redken Principles ga je met zelfvertrouwen de juiste diagnoses stellen, deze adviseren aan uw klanten en zo het juiste resultaat bekomen als het gaat om haircare, styling, haircolor of producten voor mannen. Bekijk de GRATIS VIDEO’S van onze Redken Educators en onze e-learnings 24/7 op L’Oréal Access.

HAIRCARE OBSESSED

 

Ontdek onze unieke haarverzorgingsgamma’s dankzij de pH-neutrale zuurevenwichtige formules. Onze verzorgingsproducten geven het haar precies datgene wat het het meest nodig heeft: proteïne en hydratatie. Deze training bestaat uit 3 modules van elk 30min.

 

 

GRATIS | ON ACCESS | 30 MINUTEN

PRINCIPLES OF HAIRCOLOR

 

Dompel u onder in de fundamenten van de colorimetrie en ontdek ons palet aan kleuringen en ontkleuringen. Met de kracht van onze vloeibare kleuringen, SEQ Gloss en Color Gels Lacquers, brengt u uw kleurtechnieken naar een hoger niveau!
Deze training bestaat uit 3 modules van elk 30min.

 

 

GRATIS | ON ACCESS | 30 MINUTEN

REDKEN BREWS OBSESSED

 

Ons REDKEN BREWS assortiment is gecreëerd in NYC en geïnspireerd door barbers en biedt een oneindig aantal mogelijkheden: stylingproducten met gevarieerde hold en textuur, een breed scala aan haarverzorgingsproducten om aan alle behoeften te voldoen, pre- en post-shave producten en een unieke ammoniakvrije toon-op-toon haarkleuring.

 

GRATIS | ON ACCESS | 30 MINUTEN

STYLING OBSESSED

 

Laat uw stijl zien met een reeks producten die geïnspireerd zijn op de catwalks en gecreëerd zijn door kappers. Leer hoe u het juiste product kunt kiezen voor de beste resultaten. Onze Educator deelt ook tips en tricks voor het blenden en layeren van producten.

 

 

GRATIS | ON ACCESS | 30 MINUTEN

SOCIAL MEDIA

 

Social Media is een echte business driver. In deze les leert je hoe je de opportuniteit ervan kan benutten! Leer hoe u uw salon identiteit kunt opbouwen, content kunt plannen en creëren waar uw volgers naar op zoek zijn, en uw publiek kunt laten groeien.

 

 

GRATIS | ON ACCESS | 30 MINUTEN

Plan de travail 1 copie 20

4/ CUSTOMIZED EDUCATION

Wilt u liever uw favoriete REDKEN ARTIST en/of REDKEN EDUCATOR boeken voor een gepersonaliseerde training? Het is mogelijk dankzij onze “Customized Education”. Onze Artists en Educator staan tot uw beschikking voor opleidingen op maat in de discipline van uw keuze: kleur, snit, finishing, mannen en barbering. Opleiding op maat ONLINE of IN UW KAPSALON.

 

 

Voor meer informatie: neem contact op met uw Educator en ga naar ACCESS : www.lorealaccess.com

Heeft u technische vragen over het gebruik van onze REDKEN producten?

Onze Educators zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en hun hot tips te delen. Deze training gebeurd ONLINE via de TEAMS, op afspraak met uw Educator.

Onze Redken Artists nemen u stap voor stap mee om uw vaardigheden als kappersprofessional te verbeteren. Ze laten je hun kleur-, knip- of barberstechnieken zien, evenals hun favoriete kapsels. 2 uur webinars, op maat gemaakt, in samenwerking met onze Redken Educator.

Uw favoriete Redken Artist of Educator komt naar uw salon om u en uw medewerkers te trainen. De inhoud van de training en het type training (demo en/of hands-on) is afgestemd op uw verzoek. Educator Redken: ½ dag 250€ / Redken Artists: prijs op aanvraag

L’ORÉAL ACCESS

REDKEN DIGITAL EDUCATION

Online education, ondersteuning en advies van professionals.

HOE KAN IK ME INSCHRIJVEN ?

Contact

Voor al uw vragen, neem contact op met :

 

LUC VAN TORRE op +32 478 30 04 38
Email [email protected]

STANY LOIX op +32 475 80 05 33
Email [email protected]

  Neem contact op

   

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen.
  Of u nu al klant bent of niet, ons team zal u met plezier te woord staan.
   
  * verplicht veld

   

   

  Wij bewaren en analyseren uw gegevens om ervoor te zorgen dat wij u de juiste antwoorden kunnen geven op uw vragen en om onze dienstverlening en producten te kunnen ontwikkelen en beter aan te laten sluiten aan uw behoeften. Klik hier voor meer informatie.

  Ik ga akkoord met deze voorwaarden

   

  Academy314

  Newsletter

  Redken Exchange ?

  Mail Top

  Onze voorwaarden

  • Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
  • Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
  • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
  • Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
  • Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
  • Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
  • Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.