Educatie - REDKEN

Educatie

Learn, earn, live better !

Een platform van cursussen voor elk niveau! Elk seizoen bekijken we de noden van de klant en de trends die in de markt leven. Op basis daarvan wordt er elk seizoen een tof pakket van cursussen samengesteld. Nationale en internationale Redken Artists worden dan afgewisseld met onze eigen in-house specialisten, de educators.

Level 1

ESSENTIALS :

 

The Redken Principles: u start op met Redken en wil op en top op de hoogte zijn van het Redken gamma

Level 2 

EXPERIENCED :

 

U wil uw kennis verder uitbouwen. In deze cursussen leert u waarom u bepaalde praktijken toepast. U bent is staat om zelf diagnoses te stellen en u kan kennis overbrengen in de praktijk.

Level 3 

MASTER :

 

Door uzelf te certificeren kunt u iedereen laten zien dat u een kenner bent in uw vakgebied en straalt dit ook uit in het salon. U bent niet alleen in staat om vol zelfvertrouwen te werken, u zorgt ook voor groei in het salon.

Het Educatie team

Hoogopgeleide educators met vele jaren ervaring delen hun kennis met tijdens de opleidingen gegeven in onze academie of in het salon naargelang uw noden.

 

UW 2020 EDUCATIE BROCHURE

Met groot genoegen presenteert Redken je de brochure, waar je alle opleidingen zult vinden om jezelf, jouw team en jouw salon verder te ontwikkelen.

 

DE ACADEMIE

CONTACT

 

Academy L’Oréal Professionnel Products
Keizer Karellaan 584
1082 Brussel

 

 

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.