Digital Redken - REDKEN

  

Jouw klanten zijn online, waar wacht je nog op?

De digitale revolutie ligt aan het hart van de evolutie van de beauty-industrie. Voor Redken is het versterken van haar digitale expertise evenzeer als die van de kappers van essentieel belang.

 

We hebben reeds verscheidene hulpmiddelen en diensten tot uw beschikking.

Download onze digitale kits

Digitale kits

Laat digital het werk voor u doen. Uw business online aanprijzen is essentieel. Met de juiste hulpmiddelen kunnen wij u helpen om klanten naar uw website en in uw salon te krijgen.

 

Download onze praktische en informatieve ‘How To’ handleidingen voor advies over hoe u het meeste uit uw online aanwezigheid kan halen.

Mediatheek

Werken met Redken is genieten van een marketing team dat luistert naar uw noden en die u laat genieten van exclusieve aanbiedingen.

 

Ons doel is om uw salon een meerwaarde te bieden door de visibiliteit van uw salon zowel binnen als buiten te versterken.

 

Daarom heeft ons marketing team een tool ontwikkeld die u al het materiaal aanlevert die u daarvoor nodig hebt: de Mediatheek.

 

Download  op onze Mediatheek visuals van onze Redken muzen, foto’s van onze producten en onze logo’s.

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.