Digital Redken - REDKEN

  

Jouw klanten zijn online, waar wacht je nog op?

De digitale revolutie ligt aan het hart van de evolutie van de beauty-industrie. Voor Redken is het versterken van haar digitale expertise evenzeer als die van de kappers van essentieel belang.

 

We hebben reeds verscheidene hulpmiddelen en diensten tot uw beschikking.

Maak een website aan

Redken geeft u de gelegenheid  om een eigen website te creëren voor uw salon. Hiervoor werden er drie unieke en moderne templates gecreëerd door het marketing team op maat gemaakt voor een kapperszaak.

 

Vertrekkende van het basismodel kunt u een scala aan parameters aanpassen: alle kleuren, alle afbeeldingen en de lettertypes. Zo is uw website volledig afgesteld op uw unieke identiteit.

 

Als u uw online zichtbaarheid wilt verhogen, in contact wil blijven met uw huidige klanten en nieuwe klanten wil aantrekken, bestel dan zeker een website!

Werken met Redken is genieten van een marketing team dat luistert naar uw noden en die u laat genieten van exclusieve aanbiedingen.

 

Ons doel is om uw salon een meerwaarde te bieden door de visibiliteit van uw salon zowel binnen als buiten te versterken.

 

Daarom heeft ons marketing team een tool ontwikkeld die u al het materiaal aanlevert die u daarvoor nodig hebt: de Mediatheek.

 

Download  op onze Mediatheek visuals van onze Redken muzen, foto’s van onze producten en onze logo’s.

Download onze digitale kits

Digitale kits

Laat digital het werk voor u doen. Uw business online aanprijzen is essentieel. Met de juiste hulpmiddelen kunnen wij u helpen om klanten naar uw website en in uw salon te krijgen.

 

Download onze praktische en informatieve ‘How To’ handleidingen voor advies over hoe u het meeste uit uw online aanwezigheid kan halen.

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op dpo.benelux@loreal.com dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.